Mikor jogosult repülési kártérítésre?

A Skycop küldetése, hogy biztosíthassa, hogy minden egyes utas, akinek járata késett, törlésre vagy túlfoglalásra került, megfelelő kártérítést kapjon a légitársaságoktól. Csapatunk magasan képzett szakemberei, akik 10 éves feletti tapasztalattal rendelkeznek a légi közlekedés terén, segítséget nyújtanak abban, hogy a lehető leggyorsabban és legkönnyebben kapja meg a kártérítését.

Ellenőrizze a kompenzáció méretét

Vagy
Kártérítés iránti kérelem

Nyugodjon meg, jogait az Európai Bizottság szabályozása védi

Amikor repülővel utazik, védi Önt a (EK) 261/2004 Európai rendelet. A légi utasok csak kis hányada ismeri jogait, és sokan nem rendelkeznek jogi ismeretekkel ahhoz, hogy kártérítési kérelmet nyújthassanak be a megszakított járatokért. Még akkor is, ha tudják, hogy kártérítést kaphatnak, nem olyan könnyű hozzájutni, ha a légitársaságokkal kell kommunikálniuk!

Milyen repülési kártérítésre számíthat?

€ 250

Ha a célállomását több mint 3 óra késéssel érte el, és az utazási távolság 1500 km alatti

€ 400

Ha a távolság az 1 500 és 3 500 km közötti, és több mint 3 óra késéssel érkezett el a célállomáshoz.

€ 600

Ha az utazási távolság meghaladta a 3 500 km-t, és több mint 3 óra késéssel érte el célállomását.

Ha a repülés zavart volt

Nyújtsa be kérelmét közvetlenül a légitársaságnál

Saját maga kitöltheti a légitársaságok igénybejelentő lapját. Néha nehéz megtalálni, hogy ezek az űrlapok vagy elérhetőségi adatok hol találhatóak. Még ha meg is találja és kapcsolatba lép velük, a legvalószínűbb forgatókönyv az, hogy a légitársaságok elutasítják a követelést, vagy nem is törődnek a válaszadással.

Szakemberek igénybe vétele

Az igénylés könnyebb módja a Skycop szakemberek megkeresése. Nem csak az összes szükséges formanyomtatványt töltjük ki, hanem kezeljük és felügyeljük a visszatérítési folyamatot is, és szükség esetén képviseljük érdekeit a bíróságon, de jelentősen növeljük a repülési kártérítés megítélésnek valószínűségét is.

Ellenőrizze, hogy az EU légi utasok jogai vonatkoznak-e az Ön esetében

 1. Ha a járata az EU-n belüli és egy európai uniós vagy nem európai uniós légitársaság üzemelteti.
 2. Ha a járata az EU-ba az EU-n kívülről érkezik és egy európai uniós légitársaság üzemelteti.
 3. Ha a járata az EU-ból indul egy nem európai uniós országba és egy európai uniós vagy egy nem európai uniós légitársaság üzemelteti.

Az EU a 28 európai uniós országot foglalja magában, beleértve az alábbiakat: Guadeloupe, Francia Guyana, Martinique, Réunion sziget, Mayotte, Saint-Martin (Francia Antillák), Azori-szigetek, Madeira és a Kanári-szigetek, valamint Izland, Norvégia és Svájc.
Ukrajna, Törökország és Izrael is rendelkezik a légi utasok jogainak védelmére vonatkozó szabályozással.

Miért igényelje a kártérítést a Skycop segítségével?

 1. Legmagasabb szabványokrds

  A Skycop a legmagasabb működési és üzleti normáknak, a helyi és uniós jogszabályoknak, valamint az EK 261.

 2. Több mint 26 millió euró összegű európai követelés

  A Skycop járat kártérítési társaság több mint 26 millió euró összegű európai követelést kezel. A sikerdíj csak az ügy feldolgozása, illetve a kártérítés összegének a légitársaságtól való megszerzése után kerül alkalmazásra.

 1. Mint látható a hírekben

  A Skycop tevékenységeit a jelentősebb médiumok is elismerik, mint például a Forbes, Yahoo, Aviation Pros, 50 sky shades and China Aviation Daily.

 2. Kiváló bizalmi arány

  Már több ezer ügyfél esetét oldottuk meg a világ minden tájáról, akik repülési incidensekkel szembesültek különböző légitársaságokkal szemben. További információért kérjük, nézze meg ügyfeleink véleményét a következő oldalon.

Vásárlóink visszajelzései és véleményei

Volt a megszakított járatokért az elmúlt 3 év során?

Adj nekünk a repülési részleteket, és tudatni fogjuk veled, ha pénzbe kerülsz.